Tiffany Lampen

Kaarsenlamp

Veel mensen denken dat Corse-lampen van hetzelfde ontwerp en dezelfde stijl zijn als Tiffany-lampen, maar eerlijk gezegd zijn ze dat niet. Hoewel beide fabrikanten en ontwerpers hetzelfde type kaarsenlamp maken in een verscheidenheid van stijlen, is het echte verschil dat Tiffany lampen de neiging hebben te worden vervaardigd, een voor een van patroon tot patroon, terwijl Corse bollen in massa lijken te worden geproduceerd, waardoor zij duurder lijken en dichter bij de Tiffany lamp soorten ontwerp en styling komen.

Het ontwerp van een apothekerslamp of een ander type verlichting bestaat erin stukken gekleurd glas te gebruiken als medium om gekleurd licht te laten schijnen op de doorschijnende kleuren van de basis van de lamp zelf. De basis van de lamp wordt ook zichtbaar gemaakt door het gebruik van een kap van gerookt glas, of dat nu ebellon, email, of een ander soort decoratief ontwerp is.

Asclebe VerlichtingBij de eerste blik op hen, zou je denken dat ze zijn hetzelfde als ze zijn wanneer ze worden hersteld in hun Corsica vorm, maar dat is waar ze krijgen het grootste voordeel ten opzichte van andere soorten verlichting. Omdat ze steeds weer opnieuw moeten worden gemaakt, wordt het ontwerp gemaakt met het oog van een meesterontwerper, die gewend is aan alle veranderingen die nodig kunnen zijn om bij een nieuwe stijl of ontwerp te passen.

Asclebe lampen zijn zo ongeveer net zo gewoon als de gemiddelde gloeilamp, gemaakt om elke vorm van kwaliteit en stijl uit te balanceren, maar het beste aan hen is dat ze gemaakt worden in een fabriek die bijna alles in massa hoeveelheden produceert, waardoor ze betaalbaar, betrouwbaar, en bovenal ze zien er geweldig uit.

Corse-lampen zijn een ander verhaal, omdat ze in principe voor decoratie zijn gemaakt. Zij kunnen er geweldig uitzien zodra zij zijn geïnstalleerd, maar naarmate de tijd verstrijkt verandert hun uiterlijk, de vermenging van elementen en de neiging om in lichtsterkte af te nemen als gevolg van ouderdom, signalen – als gevolg van het feit dat de lamp zelden wordt aangeraakt, of althans tegenwoordig waarschijnlijk niet meer – wordt duidelijker.

Het type lamp en de stijl zullen echt afhangen van de stijl van de armatuur en van de sfeer die u in de ruimte wilt uitstralen.

Ze gaan lang mee, maar zoals alle soorten verlichting hebben ze de neiging om tijdens hun zeer lange levensduur, meestal 8.000 uur misschien iets minder, centrale stroomvoorziening nodig te hebben. Dit is meestal prima voor een snelle energiewissel op de werkplek, een snelle oplossing voor uw hoofdpijn, waarbij de langere levensduur geen probleem zal zijn.

Aangezien Corse-lampen een metalen voet met glas hebben, is de verscheidenheid van stijlen waarin ze kunnen worden geschakeld vrijwel eindeloos, wat ze een beetje moeilijk te zoeken maakt omdat de meerderheid van de Boom licht retailers niet toestaan dat u specialistische onderdelen voor ze koopt. Aan de industriële kant van het bedrijf, kunnen zij in een massa vormen worden gevonden om uw bedrijf of collectieve ruimte te accentueren. Het licht dat ze afgeven is zacht, maar helder licht. En omdat ze overwegend wit zijn, zullen ze geen lichtgekleurde werkbladen of meubilair bevlekken. Een nadeel is dat ze niet te vinden zijn in moderne armaturen.

Asclebe-bollen zijn gemakkelijk verkrijgbaar online, of in de gele gids. Zoek op ‘Corse bol’ en u vindt de dichtstbijzijnde handelaar.

Lees meer:

Retro hanglamp

Aroma diffuser olie

About the Author

You may also like these