How to Get an Extension

Sommige mensen maken zich zorgen over de kosten die een verlenging met zich meebrengt. Ze zullen merken dat een verlenging voor zeer weinig kosten kan worden gedaan en dat komt goed uit. Als u een van deze mensen bent, houd dan uw hoofd omhoog. Wij van luiers meubelen zullen je vertellen dat een verstandige planning je kan helpen om een ​​verlenging gedaan te krijgen met een beperkt budget. Je moet gewoon voorzichtig zijn en dingen regelen. Houd er rekening mee dat sommige mensen zullen bezuinigen en besparen op hun extensie, maar tegenwoordig kun je alles voor een geweldige prijs krijgen.

Hoe een uitbreiding van invloed is op de waarde van uw eigendom

Heb je ooit gehoord van waarschijnlijke waardestijging? Studies hebben aangetoond dat een paar honderd vierkante meter aan woonruimte toegevoegd aan een onroerend goed de waardering van het onroerend goed met maar liefst 15% kan verhogen. Hoe gebeurde dit? Er zijn een aantal woninguitbreidingen die de waarde van een woning verhogen. Twee hiervan zijn ofwel uitbreidingen van de keuken of de badkamer. Voor woonruimtes die kopers aantrekken, zoals de woonkamer of de keuken, die steeds populairder worden voor de verkoop van woningen en daardoor de waarde van uw huis verhogen.

Wat u moet weten over het laten plaatsen van een verlenging

1. Volledige bouwvergunning verkrijgen

U moet bij de gemeente een lijst met wijzigingen aanvragen, afhankelijk van uw omstandigheden, en binnen 4 weken na het indienen van uw aanvraag (en het aanleveren van de tekeningen), moet u de formele bouwvergunning van de gemeente ontvangen. Zodra de gemeente akkoord gaat met de werken die u voornemens bent uit te voeren, moet u ernaar streven de werken zo snel mogelijk af te ronden, want de werken moeten op de geplande opleverdatum zijn voltooid.

2. Aannemers

De projecten die u wilt uitvoeren, moeten worden goedgekeurd door de gemeente. Volgens de bouwregels en het onderzoek van bouwwerkzaamheden is uitgevoerd door de bouwcontroleautoriteit, moet u een aannemer de werken voor u laten uitvoeren. De gemeente zal een onbevooroordeeld persoon nodig hebben om toezicht te houden op de werkzaamheden van de aannemers in elke fase om ervoor te zorgen dat elke aannemer niet de twee belangrijkste dingen vervaardigt waarop de wijzigingen zijn gebaseerd. Aannemers hebben de plicht ervoor te zorgen dat de door hen aangebrachte wijzigingen voldoen aan de regels van de Raad. Daarom moet u ervoor zorgen dat u aannemers kiest die hieraan kunnen voldoen.

3. Kosten

Het hangt allemaal af van de grootte van het project en de aannemer die u kiest om uw kosten in rekening te brengen, ligt tussen de £ 80 – £ 100 per dag, maar slechts £ 30 per dag voor een uitbreiding van het gebouw. Als je wilt dat iemand je extensie voor deze prijs past, is de supermarkt de volgende beste plek om te verblijven.

Dus dat is het! Als u deze drie simpele stappen volgt, krijgt u in de tijd die u nodig heeft om een ​​aanbouw volledig op te stellen en een aanvraag in te dienen bij de gemeente, advies over een begroting en keurt de gemeente uw project goed.

About the Author

You may also like these