Hoe maak je een interieur ontwerp voor een gezellige woonruimte

Lundia boekenkast

Een sterke binnenhuisarchitectuur creëren voor een gezellige leefruimte

Interieurontwerpers zijn veel bedrevener geworden in het toepassen van de minimalistische principes van design. Dit betekent dat de echt succesvolle ontwerpers in staat zijn hun ontwerpen qua kleur en indeling af te stemmen op de gebouwde omgeving.

Terwijl de decorateur regelmatig werkt om de aandacht te vestigen op het decoratieve uiterlijk van een kamer, zorgt de open lundia boekenkast vaak voor een achtergrond, terwijl hij een plaats creëert waar de ogen vanuit het midden rond de kamer kunnen reizen, de kamer in drieën verdeelt, wat een sterk gevoel van focus bevordert. Nieuwe meubelontwerpers verwijderen kastdeuren en maken meer gebruik van verlichting om meer een rustgevend effect te geven en het gevoel van stoffigheid en rommel te verminderen.

De boekenkast is een geweldige manier om een collectie boeken in de kijker te zetten. Hoewel veel boekenkasten van hout zijn gemaakt, hebben ontwerpers ontdekt dat het gebruik van metaal, zoals aluminium, een aantrekkelijk en ongecompliceerd decoratie-idee is. Metalen wandsculpturen hebben de neiging om een schoon, niet-opdringerig beeld te hebben, maar toch vestigen ze de aandacht op hun eenvoud om de kamer te verbeteren en aantrekkelijker te maken.

Interieurontwerpers zijn begonnen te experimenteren met meubels met meerdere planken, om meer opbergruimte in een kamer te creëren. De opstelling kan variëren van de traditionele U- of Z-indeling tot de meer gebruikelijke L- of X-opstelling. De meest prangende opstelling is echter een horizontale U-vorm met een extra grote plank rechtsboven in de opstelling.

Voor inrichters die geen greintje creativiteit in hun lijf hebben, zijn de horizontale boekenkasten in U-vorm het eenvoudigst in te richten, omdat alleen het uitlopende ontwerp van de U-vorm veeleisend is. Het is altijd de bedoeling geweest van de ontwerper om een boekenverzameling zo in te richten dat de gebruiker er in alle comfort in kan bladeren. Wie van zijn boekenkast een centraal punt wil maken, zal merken dat het een heel eenvoudige, maar artistieke manier kan zijn om op vele andere manieren te decoreren, bijvoorbeeld bovenop een armoire of in een inbouwkast.

Huiseigenaars die het beste willen maken van beperkte ruimtes, hebben ontdekt dat boekenkasten kunnen worden omgevormd tot een schouwmantel (dit kan al worden beschouwd als een slim gebruik van boekenkastkolommen). Roestvrijstalen boekenkasten kunnen een aantrekkelijke en op zichzelf staande aanvulling vormen op een ingerichte keuken, in tegenstelling tot de meer gebruikelijke Vaak worden boekenkasten als eerste keuze van de ontwerper geplaatst in combinatie met kasten, om de ruimte meer kamerachtig te doen lijken.

Aan de achterkant van gebouwde boekenkasten kunnen legplanken worden toegevoegd om de ontwerpers meer speelruimte te geven bij de breedte van de legplanken. Sommige ontwerpers hebben ervoor gekozen om deze rekken te installeren op de planken van archiefkasten met een passende schaal, maar ook op boekenkasten om een aantal opslagdoeleinden te dienen. Maar hoe je boekenkasten ook bekijkt, het is een van de beste en snelste manieren om een kamer op te frissen met vernieuwde decoratie en luxe.

Voor een dramatischer interieur kunt u overwegen om planken aan de bovenkant van de boekenkast te plaatsen, zodat deze het middelpunt van de ruimte wordt. Daarnaast kunnen boekenkasten worden opgenomen in geëgaliseerde kolommen om het product trots praktisch te maken en het tegelijkertijd te verenigen in een gemeenschappelijk thema. De boekenkasten zijn een geweldige manier om teruggewonnen producten te verwerken in een interieur dat een robuuste en toch vrolijke twist biedt om te plannen en van te genieten.

Potentiële kopers: (op links geklikt)

Ik hoop dat naast het feit dat ze goedkoop zijn, ik moet vermelden dat de mooie boekenkasten die ik nu heb, verkopen aan groothandelsprijzen! Ik hoop dat u een gelukkige klant bent en uw ogen verwarmt telkens als u uw schat ziet. De boeken zullen er altijd zijn…ah!

lees meer

Vintage meubels

Lundia kasten

About the Author

You may also like these