Commerciële en residentiële gebouwen

Commerciële en residentiële toren - MasterHomes®
Gebouwen moeten regelmatig worden schoongemaakt – daarom gebruiken zowel commerciële als residentiële gebouwen vaak hetzelfde type tegels. Het belangrijkste verschil tussen de twee soorten tegels is dat openbare gebouwen of sommige openbare gebouwen niet de vloerpatronen hebben of dat het patroon zelf een patroon heeft, terwijl dit patroon kan worden gebruikt voor woonkeukens. De tegelkeuze voor elk gebouw moet geïnspireerd zijn op de aard van het gebouw. Meubels, tapijten en gebruiksvoorwerpen die bij bepaalde temperatuurnormen gemakkelijker kunnen worden schoongemaakt, worden gearceerd in bruine of grijze tegels. Deze kleuren zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen.

U kunt meestal witte en grijze tegels kopen die al gecoat zijn, of u kunt een aantal kleuren op de basis krijgen voor aangepaste kleurafstemming. U moet echter rekening houden met het soort tegels: tegelplaten, vloerhellingen en steenzout. Een hoge mate van droging en uw vloer ziet er misschien beter uit met de gearceerde oppervlakken, of u kunt ze gebruiken voor een meer realistische uitstraling. Je moet ook voorzichtig zijn met de vorm van de tegels. Je zou het gebruik van een stap-IOv en ook een vierkant kunnen overwegen. Als u van plan bent een goed vierkant onder de deuropening te plaatsen, krijgt u een vierkant dat in vierkanten van 45 graden wordt gesneden. Hierdoor kan de verf de heldere vierkanten naderen. Houd er rekening mee dat u ook de zichtbare hoeken moet afdekken met een kit om ervoor te zorgen dat de andere hoeken niet worden beschadigd. U wilt er ook voor zorgen dat de randen van de tegels glad en vlak zijn.

U moet ook rekening houden met zaken als voegwapening, zodat de pan/het dak veilig en stevig in het gebouw kan worden bevestigd.

De tegels met voeg kunt u kopen bij zogenaamde 'd bonding' tegels. De dwarsdoorsneden bevinden zich meestal aan de bovenrand van het tegelblad, waarZe compenseren de gekartelde voeg perfect. Dit is de traditionele methode. Een dubbele binding is de gebruikelijke methode die u op de tegels kunt aanbrengen, en ervoor zorgt dat de voeg tussen de tegels van beide uiteinden komt. Dit betekent ook dat alle gezamenlijke procedures – of alle gewrichten – in één procedure kunnen worden gedaan: twee, drie of vier.

Geen enkele andere procedure zal voldoende nauwkeurig een enkele verbinding vormen die op dat moment gewoon zo sterk is als een enkele lijm. De verbindingen moeten worden ontworpen volgens precies de verbindingen waarvoor wordt gemaakt … en dan moet de lijmhandeling op een zodanige manier worden gekoppeld dat de lijm de minimale weerstandsovereenkomst met de verbinding zal hebben, maar het tegenovergestelde is waar voor de lijm kant. De lijm werkt slechts op één zijde van de tegel in, waardoor de voegweerstand wordt verminderd. Er zijn een aantal oplossingen beschikbaar voor het verwijderen en vervangen van de voeg die nodig kan zijn nadat lijmen zijn aangebracht. Het grootste probleem is echter om ervoor te zorgen dat de lijm zowel sterk genoeg als agressief genoeg is om sterk genoeg te zijn om deze druk te leveren.

Ook moet u zich bewust zijn van de bescherming die nodig is voor elke lijm.

U moet ook beslissen voordat u een vloerbedekking plaatst. Het basisprincipe voor vloerbescherming is het gebruik van de ISO 3 soorten vloerbedekking. Deze kapselen goed in, wat betekent dat de vloerbedekking wordt ingesloten en ook het materiaal, isolatie, goed zichtbaar is voor het oog.

En tot slot, de beste bescherming en mogelijke structuur om ervoor te zorgen dat de tegels toch een goede kwaliteit hebben, is het gebruik van NA2000 leaderfolie.

About the Author

You may also like these