bohemien juwelen

Bohemian sieraden

De opbloeiende liefde voor de bohemienstijl is dus langzaam aan het afnemen, naarmate het aantal mensen dat deze stijl volgt ook toeneemt. Maar, het is nog steeds de beste en de meest wijdverspreide cultuur in de naties van de wereld. En u, of u nu een inwoner bent van een land/stad of gewoon stopt om dit deel van de wereld te bezoeken om welke reden dan ook, u zult uzelf vinden stralend van vreugde.

Wat zijn bohemien armbanden? De bohemien stijl van sieraden wordt Boho genoemd. Bohemian sieraden worden ook wel street wear of street wear sieraden genoemd (als verwijzing naar de jongeren van deze tijd). De grof gestileerde, meestal-vorm van Boho-sieraden is afkomstig van de kunstenaars uit Bohemen. Voor meer steun zal het type van de gebruikte bedels de equivalenten van de charme van de armband toevoegen. En u vindt kralen voor elke soort charme in Bohemen. Als u nog steeds in de war bent, denk dan aan de volgende bedels bij het soort sieraad dat u mooi vindt.

* Beaded Charm

Deze bedel is gemaakt van glanzend, koperkleurig metaal, dat aan één uiteinde een buigend voorwerp heeft, zonder motief, of liever gezegd, het oppervlak is glad, zodat het niet glibberig is. Het is Indo-westers van cultuur. Gewoonlijk wordt dit soort sieraad om de pols gedragen en komt het in vele kleuren voor, maar de meest populaire zijn van goud of tin.

* Bollywood

Hindi films en Bollywood zijn kracht om de massa’s te bewegen, vooral meisjes. Tijdens het kijken naar een film, zal de Bollywood, of de dans sectie worden genoten door vele mannen en vrouwen. Jongens houden er over het algemeen van om een of twee goudkleurige, afbuigende armbanden te bezitten, omdat ze onvolledig zijn zonder veel charme, wat ook een belangrijke, moderne, reden is voor de liefde om gouden kopstukken te bezitten.

* Fendi

Fendi is een Italiaanse high fashion ontwerper die wordt gerund door aix bekende ontwerpers- Chic, in een beroemde wijk genaamd de chique sectie van Parijs. Zelfs vrouwen die de trend van de kleding en hun juwelen volgen, dragen meestal liever iets dat van Fendi is. De huidige verboden voorraad op de markt van Fendi was het pherial CKH ontwerp. Nu is Fendi begonnen met de verkoop van de nieuwe ontwerpen, waaronder theandal gevlochten hanger (Connection glass pendant) en top-heavy pullman (polsbandje).

Het allerbeste aan de Boho mode zal zijn hoe mensen de verandering in hun houding zullen voelen. Ze zullen hun emoties kunnen uiten, wat een direct verband heeft met het gevoel dat ze op een bepaald moment hebben.

lees meer:

Bohemian armband  

Boho armband

About the Author

You may also like these

No Related Post